De Dj
De Dj's van Radio De Tijdbrekers wensen all luisteraars
hele fijne feestdagen.Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Dec 2016 17:12:21
Lees meer
Fijne Feestdagen
Wij van Radio "De Tijdbrekers" wensen alle fans en luisteraars alvast hele fijne feestdagen.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Dec 2016 18:07:13
Lees meer
Hackers actief
Helaas word onze website steeds aangevallen door een paar kleine kinderen die een exploit hebben gevonden op onze site die ongeveer 15 jaar oud is en daar een gaatje in hebben gevonden blijkbaar zijn ze zo achterlijk dat ze het niet kunnen op de moderne websites dus zulke goede hackers zijn het niet om zulke oude sites aan te pakken dus zegt ons genoeg wat een lulletjes het zijn.

Deze helden die het leuk vinden oudere mensen lastig te vallen. Dj's en luisteraars die een laatste hobby hebben
en worden afgeperst met woorden van betaal ons 10 euro of we hacken je site.Helaas hebben deze lui de laatste keer wat geupload en onze index.php aangepast
Het domme van hun is dat ze een adres hebben achter gelaten en ons Host bedrijf waar de website op staat gaat nu een aanklacht indienen want het is de host die gehackt word
en dat is strafbaar.
Onze excuses voor het ongemak totdat het opgelost is.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Nov 2016 11:38:38
Lees meer
Haagse Toppers op de Pier


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 19 Oct 2016 14:17:16
Lees meer
zangeres Tineke op een andere toer


Geplaatst door: DJ John
Datum: 16 Sep 2016 11:36:11
Lees meer
Vrijkaarten voor Ammerse Piraten Feest


In 2016 viert het befaamde Ammerse Piraten Feest op grootse wijze haar tienjarig jubileum! Op zaterdag 8 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet met optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Helemaal Hollands, Power Buam, Robert Pouwels en een Surprise Act.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Sep 2016 08:24:50
Lees meer
Jan Smit overhandigt nieuw album en gouden dvd aan Ancora


Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Volendam heeft Jan Smit vanmiddag aan de groep Ancora het eerste exemplaar overhandigd van hun nieuwe album Door Weer En Wind, dat vandaag is verschenen. Aansluitend verraste Jan het driemanschap bovendien met een gouden award voor de dvd Vrij Als De Wind.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Sep 2016 16:23:07
Lees meer
'Laat me' .....nieuwe single van Menzina


Afgelopen maart lanceerde zangeres Menzina haar zwoele en zomers getinte single ‘Ik vind het best zo’. Deze twintiger uit ’s-Gravenhage brengt sinds 2011 singles op de markt. De zangeres zet vaart achter de ontwikkeling van haar zangcarrière en doet dit nu met de release van haar nieuwe single ‘Laat me’. Menzina zelf en Hans Bedeker zorgden voor de tekst en muziek van deze track die door de laatste ook is geproduceerd en wederom uitgebracht wordt door Rood-Hit-Blauw Produkties.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Sep 2016 16:20:56
Lees meer
Daisy Talens steekt 'Een kind zonder moeder' in nieuw jasje


Daisy Talens is niet alleen een druk bezig bijtje met fotosessies, tv programma's (Rad Van Fortuijn met Dré hazer Jr.) en tv series waar ze inspeelt (Celblok H), maar vooral het totaal plaatje en de X-factor zorgen voor een perfecte combinatie van haar zingen. Ze zingt nog niet zolang maar dat is niet te merken als je haar hoort. Daisy heeft een Gouden stem en dat bewijst ze ook weer met het volgende nummer & de clip die ze samen met Roy Otters Sound & Music Productions heeft uitgebracht

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Sep 2016 17:23:02
Lees meer
Tino Martin te horen als backing vocal in nieuwe single van Dries Roelvink


Geïnspireerd door de grote nazomer hit uit 1973 ‘Het is weer voor bij die mooie zomer’ van Gerard Cox is Dries in juni de studio van Hans Rusche ingedoken. Iedereen kent het weemoedige gevoel wanneer je net van vakantie terug komt en je voor het weer een jas moet aantrekken in ons koude kikkerlandje. In Spanje ontmoet Dries de Gypsy Bros bij een optreden aldaar.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Sep 2016 17:20:59
Lees meer
Nieuwe single Ray van der Heiden is getiteld 'Ciao Ciao Bambina'


Ray van der Heiden vond het weer eens tijd worden voor een nieuwe single. Deze keer is er gekozen voor een Nederlandse versie van het nummer “Ciao Ciao Bambina”. De tekst is geschreven door Bram Koning. Voor de productie en het arrangement is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Ray, die inmiddels al 11 jaar actief is als zanger, is van plan om de komende tijd veel single’s uit te brengen. Daarnaast wil hij zich op veel plekken in Nederland laten zien bij het grote publiek.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Sep 2016 07:47:40
Lees meer
Rogier Voormolen lanceert een vrolijk liedje


Rogier Voormolen heeft de single ‘Gewoon een vrolijk liedje” uitgekozen om de zomer van 2016 af te sluiten en het najaar in te luiden. Met deze nazomerse single kunnen we nog heerlijk genieten van een zeer vrolijk nummer. Na 5 jaar als vaste huiszanger In café Peter Beense gezongen te hebben en met vele optredens op dit moment in het land wordt het nu tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Sep 2016 07:45:32
Lees meer
De Nieuwe single van John West & Lange Frans Gratis

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2016 22:17:41
Lees meer
Nieuwe single van John West en Lange Frans getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’


De nieuwe single van John West en Lange Frans is getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’. De twee zijn de studio ingedoken om een bewerking te maken op ’Someone Loves You Honey’. John en Frans zijn gevraagd om een nummer te schrijven speciaal voor de zomercampagne ’The Best Catch of the Summer’ van het bekend merk John West. Je weet wel.. Van die blikjes zalm, tonijn ed. De blikjes werden voorheen vaak gekoppeld aan de single ‘Jouw Blik’ van de zanger. De clip zal op 22 augustus op Youtube te vinden zijn.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2016 15:47:09
Lees meer
Zangeres Tineke maakt nieuwe start

Geplaatst door: DJ John
Datum: 09 Aug 2016 17:10:33
Lees meer
Isabella Smit en Jeroen Stevens hopen met crowdfunding droom uit te laten komen


Alles is in werking gesteld. Isabella Smit en Jeroen Stevens vragen om hulp, uw hulp. Het tweetal heeft elkaar in januari 2015 leren kennen, maar Jeroen kende Isabella al van het programma Utopia. Ze deed een uitspraak en dat sprak Jeroen meteen aan en hij wilde graag met haar in contact komen. Dit leek in eerste instantie onmogelijk, maar niets was minder waar. Tijdens het organiseren van een benefietconcert voor Lucky Joe, werd Jeroen aangesproken door veel mensen. "Als jij Isabella echt zo leuk vind, waarom vraag je haar dan niet?".

Geplaatst door: DJ John
Datum: 30 Jul 2016 10:25:50
Lees meer
Dana Winner doet goede zaken in België


Dana Winner is genomineerd voor de Vlaamse Radio 2 Zomerhit 2016. Naast dé Zomerhit 2016 worden op zondag 21 augustus nog 6 andere awards uitgereikt. Dana Winner werd genomineerd voor twee van deze awards en is hier uiteraard heel blij mee. In de categorie “Beste zangeres” is Vlaamse schone genomineerd samen met Laura Tesoro, Emma Bale en Natalia. Ook in de categorie “Beste Nederlandstalige lied” werd Dana genomineerd. Samen met 9 andere artiesten doet Dana mee voor winst in deze categorie.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 29 Jul 2016 07:50:24
Lees meer
Robbie te Pas kiest voor een cover van


De Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafe's, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 29 Jul 2016 07:48:24
Lees meer
Muzikale droom voor Patrick Gerets uitgekomen


Patrick Gerets, de gezellige volkszanger uit Limburg kan zijn geluk niet op! Onlangs nam hij zijn nieuwe single én een duet met Frank van Etten op! Patrick Gerets presenteert deze Zomer zijn compleet nieuwe single ‘Ik Kan Geen Dag Zonder Jou’! Een vrolijke up tempo en gezellige single die is geschreven en opgenomen door Mario Veltman. Net als de voorgaande singles brengt Platenmaatschappij Zebra Music deze landelijk uit. In de videoclip die opgenomen is ter promotie van de single, laat Patrick Gerets de mooiste plekken van Maastricht zien. En… er is meer! Extra bijzonder is track twee: een duet met volkszanger Frank van Etten!

Geplaatst door: DJ John
Datum: 28 Jul 2016 11:36:14
Lees meer
Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten


Volkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren.De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek. Het had een relaxed momentje moeten zijn met een bomvol weekend voor de deur. De drukbezette zanger Frank van Etten was onderweg naar Helmond voor een welness-bezoekje.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 28 Jul 2016 11:34:24
Lees meer
Raymond Smit kiest voor up-tempo single.


Na twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven. Uit de goede samenwerking tussen van Etten en Raymond Smit is het swingende nummer ‘Leef’ ontstaan.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 25 Jul 2016 14:51:50
Lees meer
Lieke van


Een maand geleden plaatste de 17-jarige Lieke van 't Veer een stukje van Yes-R zijn hitsingle 'Uit elkaar' op Facebook. Toen Yes-R geattendeerd werd op Lieke haar versie van 'Uit elkaar' was hij flabbergasted: " Kippenvel wanneer supertalent Lieke mijn klassieker Uit elkaar covert" was zijn reactie toen hij het filmpje deelde op zijn sociale media. De cover is opnieuw door Lieke opgenomen onder het toeziend oog van Yes-R en is vandaag uitgebracht.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 25 Jul 2016 14:50:04
Lees meer
ROB RONALDS – “LA FIESTA LOCA


Rob Ronalds is precies op tijd met zijn zomersingle, met La Fiesta Loca waan je je op tropische stranden.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 Jul 2016 19:09:35
Lees meer
Patrick van den Corput geeft vrolijke draai aanOude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger. “Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt de Brabantse zanger uit. 

 

Naast ‘Blijf bij mij’ heeft hij ook ‘Jan Klaassen’, ‘Foxy Foxtrot’, ‘Honkie Tonkie Pianissie’ en ‘Engelen bestaan niet’ bewerkt. “Het is een beetje mijn identiteit in de muziek geworden en dat zet ik graag door.”, aldus Patrick. Naast dat hij het leuk vindt om met de hits van toen te werken, is het voor het publiek ook leuk dat ze alles uit volle borst mee kunnen zingen. Meer info over Patrick is te vinden op z'n Facebookpagna.


Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 Jul 2016 18:57:53
Lees meer
'Gescheurde jeans',...eerste solosingle van Tesca DijkstraTesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans”. Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen.

 

Dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw.  Een heerlijk zomers nummer met een mooie clip en een prachtige zangeres, dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.


Geplaatst door:
Datum: 23 Jul 2016 18:55:15
Lees meer
miljoenen deal op stapel voor adele


Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 May 2016 09:55:11
Lees meer
Hiep Hiep Hoera ons radiostation bestaat 5 jaar


Geplaatst door:
Datum: 24 Feb 2016 08:12:50
Lees meer
Dolly Dots toch weer op het podium


Geplaatst door:
Datum: 26 Jan 2016 08:07:40
Lees meer
Zanger David Bowie op 69-jarige leeftijd overleden


Geplaatst door:
Datum: 11 Jan 2016 07:06:30
Lees meer
Wimmie Bouma gaat op avontuur

Geplaatst door:
Datum: 06 Jan 2016 11:46:41
Lees meer
Harten 10 doet eigen dingetje

Geplaatst door:
Datum: 06 Jan 2016 11:43:10
Lees meer
Zanger Tim Lauffer overleden.

Geplaatst door:
Datum: 10 Dec 2015 12:45:20
Lees meer
Eerste album van nieuwe K3-meisjes is af

Geplaatst door:
Datum: 23 Nov 2015 06:28:46
Lees meer
Protestzanger Armand overleden

Geplaatst door:
Datum: 20 Nov 2015 10:35:01
Lees meer
Tweede keer platina voor Jan en Monique Smit

Geplaatst door:
Datum: 30 Sep 2015 08:35:57
Lees meer
JOHN DE BEVER

Geplaatst door:
Datum: 21 Sep 2015 07:56:24
Lees meer
Karin Welsing keert terug naar platenlabel Rood-Hit-Blauw

Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 11:24:19
Lees meer
Nieuwe single voor Gabry

Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 09:25:10
Lees meer
Johan Kettenburg wint Sena prijs 2015

Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 09:04:24
Lees meer
DUONL zangeres Chris gaat solo verder

Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 08:41:57
Lees meer
Nielson sleept de meeste BUMA NL awards binnen!


Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 07:56:04
Lees meer
Ben jij erbij?

Geplaatst door:
Datum: 16 Sep 2015 07:46:52
Lees meer
Danny Zuijderwijk schrijft zelf tekst nieuwe single


Na een afwezigheid van 1,5 jaar kwam Danny Zuijderwijk begin mei uit met de single 'Een Vrouw Zoals Jij'. Dat Danny de smaak weer te pakken heeft blijkt ook uit het feit dat hij dit keer zelf in de pen is geklommen. Op de bekende klanken van 'Are You Ready For Loving Me' van René Froger schreef hij een eigen Nederlandse tekst. En dat resulteerde in de single 'Ik Geef Mijn Liefde Nu Alleen Aan Jou'. "Soms krijg je ineens een idee en valt daarna alles samen", aldus de 28-jarige zanger.

Geplaatst door:
Datum: 14 Sep 2015 10:59:08
Lees meer
There is love in holding and there is love in letting go.


Lieve Lieve Zwaantje We zullen je missen maar nooit vergeten en voor altijd in ons hart. Wij weten wel dat er een Engel bij is in de Hemel  en een nieuwe Ster in de lucht en haar naam is "Zwaantje"
Wij van Radio De Tijdbrekers zullen haar heel veel missen
want ze was 1 van onze eerste luisteraars.
Dus wij als Staf & Dj's staan even stil bij dit moment
en Condoleren Gerrit en alle naaste Familie , Vrienden en Kennissen .RIP Zwaantje We will never forget you

Geplaatst door:
Datum: 13 Sep 2015 10:28:40
Lees meer
Dit Is Holland Deel 2 [2015]


Deel 2 alweer van "Dit Is Holland" en natuurlijk weer met de nieuwste Piraatjes & Hitjes allemaal in 1 Mix
Dit zijn Mixen voor de NonStop Stream in de nacht
maar na veel verzoek om te delen met het publiek , kan je ze nu bij ons krijgen .Vraag het aan èèn van de Dj's hoe jij ze op je "Harde Schrijf "kunt krijgen.Geplaatst door:
Datum: 12 Sep 2015 21:10:20
Lees meer
Maak kans op 1 van de 500 lp's van het nieuwe album 'Open' van Nick & Simon


De MediaMarkt Apeldoorn heeft de beschikking over één van de slechts 500 LP’s die zijn geperst met het nieuwe album van Nick & Simon ‘OPEN’. Via een Facebookactie zal dit unieke exemplaar in een prijzenpakket worden verloot. MediaMarkt Apeldoorn heeft sinds kort een eigen Facebookpagina speciaal voor evenementen.

Geplaatst door:
Datum: 12 Sep 2015 19:00:46
Lees meer
Dennis Jones brengt favoriete track van z’n album ‘Een nieuw begin’ op single uit


Dennis Jones plaatste op z’n in 2014 gelanceerde album ‘Een nieuw begin’ als track 12 het nummer Als Suzanne zachtjes huilt. “Het was een favoriet van veel mensen die m’n album beluisterd hadden. Toevallig was het ook al gepland om dit lied op single uit te brengen. Het bevat een herkenbaar geluid en zal herinneringen oproepen aan de jaren ’70 muziek van The Rubettes gecombineerd met Abba achtige piano stukjes en invloeden van Schlager, vertelt Dennis.

Geplaatst door:
Datum: 10 Sep 2015 11:43:17
Lees meer
Elke Taelman – Voor altijd diep in mijn hartPopschlager..!

Nadat de Vlaamse Elke Taelman eerder dit jaar kwam met de Bonnie St. Claire-cover (Droog je tranen) ‘Pierrot’, kort hierna haar album ‘Hemels’ verscheen, komt nu van datzelfde album de track ‘Voor altijd diep in mijn hart’. 


Geplaatst door:
Datum: 10 Sep 2015 11:32:16
Lees meer
Erna Temming kruipt uit diep dal na telefoontje van Frans Bauer


Een telefoontje van Frans Bauer was het begin van een nieuwe uitdaging voor Erna Temming. Frans vroeg wat er toch met mij aan de hand was. Hij had al lange tijd niets meer van me gehoord en stelde voor om een nummer voor mij te schrijven’, vertelt Erna.

Geplaatst door:
Datum: 09 Sep 2015 12:12:20
Lees meer
Omarm de zon.....nieuwe single van ChristianneChristianne laat er geen gras over groeien. Nadat ze in april het gevoelige nummer ‘Verboden dromen’ lanceerde presenteert ze nu haar nieuwe single Omarm de zon. “Samen met m’n manager Henri van den Heuvel en producer Niels Lingbeek hebben we het concept bedacht. Ik wilde geen volksnummer, maar iets aparts om me te onderscheiden van de rest”, vertelt Christianne.

Geplaatst door:
Datum: 09 Sep 2015 12:04:38
Lees meer