Topartiesten bij VestingPop Coevorden


Vrijdag 11 en zaterdag 12 september staat het Drentse stadje Coevorden in het teken van VestingPop. Op vrijdagavond gaat het festival van start met muziek van Nederlandse bodem. Topper Jeroen van der Boom trapt af met zijn band. Na een performance van ‘piratenkoning’ Jannes treden de Memphis Maniacs op met een spectaculaire show. Op zaterdagavond gaat het feest verder met de populaire Nielson, de symfonische metalband Within Temptation en het jubilerende DI-RECT.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jul 2015 07:49:08
Lees meer
John West heeft iets met het getal 13


De populariteit van John West wordt met de dag groter. Naast optredens in Nederland is hij met grote regelmaat te zien op podia in Italië en Spanje. Ondertussen is de uit Den Haag afkomstige zanger bezig met opnames van een aantal nieuwe nummers voor z’n aanstaande album “Jouw Glimlach”. Deze vinden plaats bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 26 Jul 2015 11:55:23
Lees meer
DJEisen:
* Je bent goed verstaanbaar en spreekt goed Nederlands.
* Je bent in het bezit van vele tracks. (NL, Duits, Engels etc.)
* Je hebt een stabiele internet verbinding.
* Je wilt je inzetten voor een goed teamverband.
* Je hebt een (thuis)studio waar je je programma kan maken.

Wat krijg je van ons:
* Een sterk team met gemotiveerde medewerkers!
* Goede MP3's als je ze nodig hebt. Leuk voor je verzameling!
* Het legaal uitzenden op internet.

Zie jij het zitten om ons team te komen versterken?
Meld je dan aan bij
Dj John of Dj Zwervermann


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 21:36:45
Lees meer
Jeffrey Heesen brengt nieuwe single uit "De wereld is van ons"Een prooi voor ’t leven..!

‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’, de single die verscheen na zijn zo succesvolle deelname aan BZ&T was het meteen raak. Tot twee keer toe steeg het nummer bijv. naar de bovenste positie van de HHF-TOP40. De lat ligt dus hoog voor Jeffrey Heesen die nu met ‘De Wereld Is Van Ons’ komt als opvolger.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 07:53:53
Lees meer
Cornel in duet met Trafassi


Dj Frans van www.djfransentertainment.com heeft zanger Cornel en Trafassi op het idee gebracht om samen een gezellige zomerse duet op te nemen. “Ik heb al een paar keer met Trafassi gewerkt en hou van z’n muziek. Er is ook wel een klik tussen mij en Trafassi, vandaar dat ik er ook niet lang over heb nagedacht”, vertelt Cornel.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 07:47:03
Lees meer
Zangeres Rosita heeft 2 nummers voor De Tijdbrekers geschreven


Zangeres Rosita heeft 2 vlotte nummers geschreven
voor Radio De Tijdbrekers.
Het eerste nummer heet "Radio De Tijdbrekers"
en het 2de nummer heet "Hup Faldera"
Allebei 2 snelle nummers en helemaal in ons straatje
gezellige muziek en volop sfeer
De cd is te koop bij ons voor 5 € + verzendkosten
maar is ook te downloaden op de bekende download sites.Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:45:08
Lees meer
Davey van der Sluis komt met een nieuwe feestknallerDe 23 jarige Davey van der sluis afkomstig uit Emmen die u wellicht nog zult kennen van het TV programma Bloed Zweet en Tranen komt met een geweldige comeback. Overdag is Davey werkzaam bij defensie wat er voor gezorgd heeft dat hij door de drukte op de werkvloer niet meer toegekomen is aan een nieuwe single. .

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:17:24
Lees meer
Videoclip single Gries van Normaal en Rowwen Hèze gelanceerd


Na de enthousiaste reacties op de eerste gezamenlijke single Gries hebben de mannen van Normaal en Rowwen Hèze een videoclip opgenomen. De clip Gries is in de beide stamkroegen van de bands geschoten in Hummelo en America.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:11:37
Lees meer
Johan Heeren bezig met opnames nieuwe single


Johan Heeren is op dit moment in de studio bezig met een gloednieuwe track; “een supertrendy singel met enorme hitpotentie”. Hij zit al 15 jaar in het vak als zanger en maakte al vele aiplay-hits zoals; “Viva Mexico”, “Ik droom elke nacht van jou”, Sheilla, e.v.a. Momenteel werkt hij wederom samen met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer aan een heerlijke nieuwe single waarvoor de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jul 2015 07:15:56
Lees meer
Nieuwe single van Pierre Kleinjans


Van jongs af aan is Pierre  Kleinjans bezig met muziek. De Rotterdammer is een gevoelsmens en een gepassioneerde zanger. Na het eerste album, ‘Veelzijdig’ (2009) is Pierre samen met de producent George Konings zijn eigen sound gaan ontwikkelen, waaruit al vele singles zijn voortgekomen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jul 2015 07:13:54
Lees meer
Clown Jopie & Tante Angelique nieuwe single 4 dagen feest


Van Clown Jopie & Tante Angelique is een nieuwe single verschenen met de titel 4 dagen feest. Multidisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 11:54:20
Lees meer
Lindsay – Het mooiste meisjeIn augustus brengt de Vlaamse Lindsay weer eens een album uit dat de titel ‘Dichtbij’ zal dragen. Op single is nu ‘Het mooiste meisje’ uitgebracht als opvolger van haar succesvolle duet ‘Duizend en één nacht’ met Jan Smit dat overigens een flinke notering in de HHF-TOP40 opleverde. 

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 08:14:41
Lees meer
Michael Humble lanceert nieuwe single...Hij had je vader kunnen zijn


Een geweldige nieuwe single met een uptempo beat en een zeer aansprekende tekst voor Michael Humble! Zanger Michael Humble bracht afgelopen jaar eerder al twee solo singles uit, die veel airplay hebben gekregen op de grote en kleine radio stations in nederland en België. Met respectievelijk de nummers “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” en “Lola” is hij een nieuwe muzikale weg ingeslagen die goed aanslaat bij het publiek. Ook werd hij eerder dit jaar ook gevraagt om de leadvocals in te zingen voor “het Plutzkelied”, het mascottelied van de PLUS Lutz in Tilburg. Het gaat dus voor de wind met de vrolijke zanger uit Brabant die opnieuw van zich laat horen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 08:11:17
Lees meer
Radio De Tijdbrekers ZomerMix 2015


Nu de zomer zich weer laat zien hebben wij een compilatie gemaakt van de laatste nieuwe hitjes allemaal in 1 Zomermix een heerlijk uurtje voor in de auto , boot of bbq
Wil jij hem ook hebben vraag de mix dan aan bij 1 van onze Dj's


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 18 Jul 2015 16:44:10
Lees meer
TWEEDE STERRENFONDS ZOMERFEEST VOOR 2000 GASTEN EEN SUCCES


Zo'n 2.000 gasten, ernstig zieke kinderen uit heel Nederland samen met het gezin, zagen tijdens het Sterrenfonds Zomerfeest hoe Frans Bauer optrad als brievenbus tijdens het optreden van VOF De Kunst. Op het terrein van de Rijnweek in Rhenen trad niet alleen VOF De Kunst op, ook Stad & Land, De Havenzangers 2.0, Jelle B en Wolter Kroes zorgden voor een muzikaal feest voor deze speciale gasten.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Jul 2015 12:13:59
Lees meer
Grad Damen vaart andere koers met nieuwe single Van de avond maken wij een Fiesta


Bij het horen van de nieuwe single van Grad Damen,  getiteld  “Van de avond maken wij een Fiesta” kan het zijn je denkt….dat nummer ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Een kleine 10 jaar geleden stond deze titel op een album van Frans Bauer en zong hij dit ooit samen tijdens een van de concerten, met de Queen of the Latino Belle Perez. Al was het toen de ‘Nacht’ waar het Fiesta plaatsvond en Grad laat het feest eerder beginnen namelijk ‘s Avonds. “Dat komt omdat de klemtonen anders zijn in deze stijl. Voor de rest is de tekst hetzelfde gebleven”, vertelt Grad.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Jul 2015 07:50:37
Lees meer
Nieuwe single van Rein Mercha en Henk DamenGeplaatst door: djjohn
Datum: 16 Jul 2015 06:37:24
Lees meer
Samenwerking van Tom Haver en Jeroen Niessink levert wederom zomerhit op


Al 4 jaar werkt Tom Haver samen met producer Jeroen Niessink. Dat heeft al diverse successen met zich meegebracht waaronder het in 2012 gelanceerde lied “Samen Vanavond”, een cover van de wereldwijde hit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló.  Het nieuwe paradepaardje van de 39 jarige zanger uit Callantsoog is het zomerse nummer “Blijf Vannacht bij mij”.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Jul 2015 06:51:11
Lees meer
Henk Bernard nieuw op 1 in Album HitlijstHet vijfde album van Henk Bernard getiteld ‘Liefde Is Leven’ komt een week na de release nieuw binnen in de GFK Album Charts op nr. 1. Zaterdag jl. werd het album gepresenteerd voor 1.500 dol enthousiaste fans die getuige waren van de première van het album. De voorloper van het Album was de eerder dit jaar uitgebrachte verrassende ballad ‘Mama’ , welke een heel gevoelige kant van de sympathieke Brabantse zanger laat zien. Zijn huidige hitsingle ‘Wees Nou ’s Lief’ is op alle Nederlandstalige radiostations tip of z.g. ’schijf’ geworden.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 14 Jul 2015 16:06:04
Lees meer
Nieuwe single voor Michiel Ruijter


"Leun op mij "
is de titel van de nieuwe single van Michiel Ruijter. Het originele lied van Ruth Jacott is, in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga) , in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat.. Michiel is geboren en getogen in het Utrechtse dorpje Harmelen. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat hij een grote voorliefde had voor Nederlandstalige muziek. Steeds vaker werd hij gevraagd om op feestjes ‘even een stukje te zingen’. Zijn kwaliteit om van ieder optreden een feestje te maken, viel toen al op.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Jul 2015 07:13:13
Lees meer
Donny van der Roest en Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle


Donny van der Roest & Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle met de titel ‘Love Me Baby’De door Jeffrey Heessen geschreven singel wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music. Beide heren die al jaren succesvol werken aan hun solocarrière komen elkaar regelmatig tegen bij optredens in het land. Hun vriendschap resulteert tot de release van een wel heel zomers, ritmisch en hitgevoelige track. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman en gaat de aankomende periode de kroegen, stranden en overige uitgaansgelegenheden van Nederland muzikaal gek maken

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Jul 2015 07:09:43
Lees meer
Marco Meesters Drink rode wijn in een nieuw jasje


Marco Meesters heeft al heel wat nummers geschreven voor artiesten. Het laatste jaar, anderhalf jaar is hij een andere weg ingeslagen om zijn al langdurige muzikale route, namelijk zelf zingen. “Ik ben me serieus bezig gaan houden met zingen en met succes, want ik wil eigenlijk niets liever. Het podium trekt me wel. Ik vind het leuk om te doen. Op 15 juli wordt mijn nieuwe single gelanceerd bij het label Rood, Hit. Blauw van Ronald Visch en ik kan eigenlijk niet wachten totdat het zover is”.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Jul 2015 09:10:28
Lees meer
Samantha Steenwijk proost met vrienden“Proost op het leven” is de titel van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Hiervoor heeft het team achter haar echt alles uit de kast gehaald en iedereen is zeer tevreden over het eindproduct. “De reacties die ik er op krijg zijn geweldig” vertelt Samantha.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 17:30:54
Lees meer
Silvana van Deursen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vannacht fiësta


De 18-jarige Silvana van Deursen uit Stamproy (gelegen tussen Weert en Roermond, bracht eerder dit jaar haar eerste single ‘Jouw Lach’ op de markt. HHF was nogal kritisch destijds en besloot geen recensie te plaatsen. Haar tweede single is getiteld ‘Vannacht Fiesta’.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 14:39:14
Lees meer
Vrolijke nieuwe single voor Evert Wolters


Zanger Evert Wolters zijn nieuwe single ‘Languit op het strand’ past goed bij zijn persoonlijkheid. “Ik ben zelf ook altijd vrolijk en dit is een vrolijk nummer.” Wolters staat inmiddels bekend om zijn vrolijke en uptempo nummers. Dit nummer past precies in het straatje van de Emmenaar. De single lijkt qua idee op zijn eerdere single ‘Hey hey Helena’ en beide zijn geschreven door Martin Sterken en Evert zelf. Het gaat over vakantie aan het strand, maar wel in Nederland. Tekstueel gaat het niet over buitenlandse vakanties met Griekse bouzouki, maar de bouzouki komt wel terug in de muziek.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 14:34:15
Lees meer
Bruin Café Mix Vol.1


Platenlabel Rood Hit Blauw is zeer succesvol met het uitbrengen van verzamelalbums waaronder de populaire Top 50 Woonwagenhits. Het nieuwe album Bruin Café Mix vol.1 zou ook zo maar een groot succes kunnen gaan worden. Ronald Visch heeft de allround DJ Ferry Koestering gevraagd of hij een mix wilde maken met actuele kroegenhits. Het resultaat is een 64 minuten durende Bruin Café Mix met een groot aantal gezellige meezingers. Ferry heeft jarenlang fulltime gewerkt als allround DJ in binnen- en buitenland. Van de bekendste feestcafés in ons land tot die van Kirchberg, Westendorf, Lloret de Mar en Gran Canaria.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 13:32:42
Lees meer
Jannes heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Al mijn liefde zal ik je geven


Jannes heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Al mijn liefde zal ik je geven. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik wil 'n boerenmeid, De hele nacht aan jou gedacht, Na na na, Ietsie pietsie, Ga dan, Laat de zon maar schijnen, Ga maar weg, Een zomerdag, Laat me en Een beetje meer uit. Dino Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 13:30:05
Lees meer
”Een vuurwerk van liefde” zo luidt de titel van de nieuwe single van het Drentse duo Max & Maxime


”Een vuurwerk van liefde”
zo luidt de titel van de nieuwe single van het Drentse duo Max & Maxime. Ze draaien al vele jaren mee in de muziekwereld en hebben al diverse muziekstukken achter hun naam hebben staan. De nieuwe single is opgenomen in de studio van Ruud Sligchers en ook deze keer heeft het duo de tekst zelf geschreven. De mix en mastering is gedaan door Terry West productions en Henk van der Kaap(Max). Ook is er een clip bij gemaakt door RTV Media Productie.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 13:25:27
Lees meer
Debuutsingle voor Jordi Weijer


De jeugdige Groninger zanger Jordi Weijer heeft het voor elkaar. Zijn debuutsingle "Jij bent mijn droom" is op 3 juli 2015 officieel gelanceerd. Jordi, een gewone jongen uit de provincie, heeft de leeftijd van bijna 21 jaar en had de muziek al in het bloed voordat hij werd geboren. Opa Kees en ook Pa Ronnie Weijer zaten in de muziek en het leek Jordi wel een strak plan om ook die weg in te slaan. Bij toeval ontdekte de in Nederland en Belgie bekende Groninger zanger Wim Schurer zijn zangkwaliteiten en een nieuw talent leek geboren.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Jul 2015 08:24:14
Lees meer
Rein Mercha - Mijn Hart Zingt


Twee jaar na zijn succesvolle nummer 1 album is hier dan de opvolger: Mijn Hart Zingt
Op dit album o.a. de hitsingle Hou jij nou echt wel van mij, een mooie Nederlandse vertolking van Sam Cooke's Bring it on home to me, in totaal 12 nieuwe liedjes zoals de fans van Rein hem graag horen zingen, vol overtuiging en je altijd rakend.
Dit alles samen 14 titels van een in ouderwets topvorm zingende Rein Mercha wat de titel van het album verklaart: Mijn Hart Zingt.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Jul 2015 07:59:49
Lees meer
Jesse en Bobby Prins lanceren duetsingle Ik heb nog meer dan 1000 dromen


Na een aantal feestplaten te hebben uitgebracht heeft zanger Jesse nu een fantastisch nieuwe duet-single opgenomen met niemand minder dan Bobby Prins met de titel; “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”! Het gloednieuwe nummer is een typisch Bobby Prins liedje dat speciaal is gecomponeerd en geschreven door tekstschrijver/producer André Kooiman die al menig hitsingel maakte voor o.a; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a! Ook tekende hij voor de productie van de plaat in zijn topstudio in Raamsdonksveer en levert met deze plaat een waar meesterwerkje af!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 05 Jul 2015 15:59:53
Lees meer
John West met nieuwe single - Laat je gaan


Als iemand de wind in de zeilen lijkt te hebben in het levenslied-circuit dat is dat John West wel. Van optredens bij De Toppers, een finaleplaats bij Bloed, Zweet & Tranen, het duet met Lange Frans tot aan het Tros muziekfeest.. de Hagenees zet reuze stappen! ‘Laat je gaan’ is zijn nieuwe single.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Jul 2015 21:12:31
Lees meer
Judith Peters komt met genadeloze zomersingle Zomercarnaval


Nu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Jul 2015 21:01:36
Lees meer
Henk Bernard - Liefde is Leven [album]


Op zijn 5de album "Liefde Is Leven" is duidelijk te horen dat Henk Bernard een volwassen eigen sound heeft gekregen.
De voorloper van het album was de verrassende single "Mama" die een heel gevoelige kant laat zien van de sympathieke Brabantse zanger. Op dit album staan veel originele nieuwe titels die speciaal voor hem zijn geschreven.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 03 Jul 2015 13:44:26
Lees meer
Bij Wim en Diana is de zomer in alle hevigheid losgebarsten


Voor het Groninger Duo Wim en Diana, die zich onder de Martinitoren op hun gemak voelen en niet alleen dromen hebben, is de zomer dan ook in volle heftigheid losgebarsten. Het Duo Wim en Diana achtte de tijd dan ook rijp om een zomers getinte single op de markt te zetten.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 03 Jul 2015 09:09:50
Lees meer
ANCORA TOERT LANGS IJSSELMEERGroep gaat week lang optreden in havencafés

De groep Ancora zal van 6 t/m 10 juli optredens verzorgen in cafés in havenplaatsen, die gelegen zijn aan het IJsselmeer. Een ludieke actie die de groep doet ter gelegenheid van het verschijnen van hun nieuwe single ‘Thuis Zijn’.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 03 Jul 2015 08:54:50
Lees meer
Duo Kwats komt met een nieuwe single


Als ik had geweten” is de titel van de nieuwe single van Duo Kwats. Louis en Peter hebben deze keer gekozen om een dansbaar lied uit te brengen en daar zijn ze zeer zeker in geslaagd. D e complete productie lag in handen van Jurgen Kuppens muziek produkties.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 02 Jul 2015 14:32:40
Lees meer
Zangeres Marlana schrijf samen tekstschrijver Johan van den Hoofdakker zomers lied


Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft zangeres Marlana het zomerse lied “Jij bent voor mij zo (oooh la la la)”. Het nummer gaat over de zoektocht naar een eiland waar de zon altijd schijnt, om daar samen met haar geliefde de tijd van haar dromen te hebben. Een vrolijk ritme, een aanstekelijke melodie en een zeer herkenbaar refrein. Marlane wil maar één ding Nederland en België op zijn kop zetten met haar originele en zeer aanstekelijke sound. Laat de zomer maar komen, maar stil blijven zitten/staan zal moeilijk worden!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Jul 2015 18:30:17
Lees meer
Huub Hangop heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Kussie kussie


U kent vast wel één van de nummers van Huub Hangop. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd zoals “Wij hebben thuis een wasautomaat”, “Je wordt weer vent in de shoarma-tent”, “Wat ben je lelijk van dichtbij”, “Paaltje”, “Tosti” en “Kamelen”.
Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Jul 2015 13:51:30
Lees meer
Tommy Lips is een nieuwe single verschenen met de titel Hé kom Eloise
 


Tommy Lips, de feestzanger/entertainer uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het party circuit ! “Hé kom Eloise ’is alweer de 5e single binnen ’n paar jaar . Met zijn single “Rotzooi” wist hij ’n paar jaar geleden , in een keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Jul 2015 13:44:43
Lees meer
MIKE VAN DIJK – ZOLANG DAT JIJ VAN ME HOUDT


Mike van Dijk heeft al aardig wat noteringen gehad wat zegt dat zijn liedjes volop gedraaid worden. Toch is het nu ook weer niet zo dat Mike geniet van grote landelijke bekendheid maar wie gaat dat toch nog gebeuren. ‘Zolang dat jij van me houdt’ is zijn nieuwe single.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 30 Jun 2015 18:48:35
Lees meer
Marco Borsato komt met jubileum albumbox


Het is alweer 25 jaar geleden dat Marco Borsato met zijn optreden als Billy Vera de Soundmixshow won. Om dit jubileum te vieren brengt de zanger een verzamelbox uit met daarin al zijn studio-albums.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 30 Jun 2015 14:04:21
Lees meer
Tygo Nendels gooit het over een andere boeg


Dat Tygo Nendels over een bijzonder stemgeluid beschikt viel producer John van de Ven op tijdens een optreden van de uit Best afkomstige zanger. Van de Ven raakte onder de indruk van het unieke stemgeluid en liep na afloop naar hem toe en stelde voor om een lied voor Tygo te schrijven. Het resultaat is het nummer "Alle vrouwen" met als ingrediënt een vleugje tango.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 30 Jun 2015 13:59:46
Lees meer
Haags popfestival trekt 30.000 mensen


De tweede editie van het Haagse popfestival Night at the Park was zaterdag goed voor 30.000 bezoekers. Hiermee was het festival in het Zuiderpark bijna uitverkocht, aldus de organisatie na afloop.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 29 Jun 2015 18:57:09
Lees meer
Fiorenza vastbesloten het hele land te veroveren met Zomer


Met een zangcarrière van ruim 5 jaar, een discografie van 10 singles en een hoofdrol in een landelijke musical, zou je verwachten dat we het hierbij hebben over de carrière van een volwassen artiest. Maar niets is minder waar! Deze indrukwekkende CV is van de 14-jarige Fiorenza Ruijters uit het Limburgse Valkenburg aan de Geul! Al sinds haar negende jaar treedt zij met grote regelmaat op en brengt zij eigen nummers uit. Tot voor kort bestond haar repertoire voornamelijk uit Limburgstalige muziek, maar met haar nieuwe Nederlandstalige single “Zomer” is Fiorenza vastbesloten het hele land te veroveren!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 29 Jun 2015 18:52:58
Lees meer
Artiestenmanager Jaap Buijs overleden (69)Jaap Buijs van Volendam Music is overleden. De artiestenmanager van oa. Jan Smit en Nick & Simon is 69 jaar geworden. Enkele weken geleden werd bekend dat hij ongeneeslijk ziek was en dat de artsen hem nog maximaal een half jaar gaven. Twee jaar geleden kreeg hij maagkanker en werd z'n maag verwijderd. De kanker bleek zich toch te hebben uitgezaaid naar de slokdarm.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 29 Jun 2015 07:39:05
Lees meer
Denny Braaf heeft met nieuwe single zijn eigen sound gevonden


Het is even stil geweest rondom Denny Braaf. De laatste maanden heeft hij hard gewerkt aan zijn nieuwe single “Wil Dat Je Gaat”. Het is een heerlijk nummer geworden met een sound waar ik me helemaal in kan vinden. Ik was op zoek naar mijn sound en Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn hebben precies begrepen wat ik daar mee bedoelde.  De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten - Leur.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 29 Jun 2015 07:36:05
Lees meer
10 jaar Elvis & More....op 16 augustus in Nieuw- Vennep


Het jaarlijkse muziekspektakel Elvis & More van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest! Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More...'-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 18 Jun 2015 09:38:05
Lees meer
John de bever Live in Theater 2016


John de Bever
 presenteert op 24 april 2016 zijn nieuwe theatershow ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 18 Jun 2015 09:34:10
Lees meer
5-JARIG JUBILEUM YOSEEViering 27 juni  in de Maaspoort met nieuwe single!

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee scoorde inmiddels succesvolle singles met o.a. ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’, ‘Duizend Dromen Ver’, ‘Lieg Als Je Kan’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’ en ‘Amore Mio’.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Jun 2015 16:11:46
Lees meer