Zangeres Rosita met "Radio De Tijdbrekers"

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Apr 2017 16:15:19
Lees meer
Glenn van Dooren lanceert z'n tweede single 'Liever dan lief'


De 22-jarige Glenn is een veelbelovende zanger die zijn zangcarrière in 2013 startte in een kroeg in zijn woonplaats Helmond. En met succes; de aanvragen volgden elkaar in hoog tempo op. Twee jaar later besloot Glenn mee te doen aan het tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. In de studio van zanger Frank van Etten nam Glenn zijn eerste single op: “Of hou je van bier” waarmee zijn eerste kroegenhit een feit was. Op het downloadplatform van SBS heeft de single 3 weken lang op nummer 1 gestaan met boekingen op grote evenementen als gevolg.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Apr 2017 10:23:47
Lees meer
Nieuwe single van Edwin Bos heeft duidelijke boodschap


Met 'Bloedmooie vrouw', 'Onze liefde' en 'Moe maar voldaan', heeft Edwin Bos uit het Drentse oliedorpje Schoonebeek, duidelijk aangegeven welke weg hij is ingeslagen, op muzikaal gebied. “Nederlandstalige muziek, in de countrysfeer, is een genre wat mij bijzonder goed ligt. Deze muziek gaat heel goed samen met de teksten, die uit het leven zijn gegrepen. Dit maakt het zeer herkenbaar voor vele mensen. Muziek is emotie, dat wil ik met mijn muziek naar buiten proberen te brengen”, aldus de zanger zelf.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Apr 2017 10:19:35
Lees meer
Wendy Rivers kan vergeven niet vergeten


De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange ervaring in de muziek. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Ze heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uit gebracht.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 03 Apr 2017 09:58:34
Lees meer
Nieuwe single voor Björn Litjes


Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg welke tussen 24 en 27 maart jl. plaatsvond presenteerde Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Maak wat van je leven’.  Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen.  Björn weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan zijn muzikale carrière.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 03 Apr 2017 09:57:07
Lees meer
Ramon Prins blaast 'Ben ik te min' van Armand nieuw leven in


'Ben ik te min' van Armand is door Ramon Prins nieuw leven ingeblazen. Nadat de 31 jarige zanger uit Vrouwenpolder in contact kwam met het producers team van Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische klassieker in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Mar 2017 08:40:44
Lees meer
'Ik leef mijn droom met jou' ...herkenbare plaat voor Kobus Engels

 

Ik leef mijn droom met jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Het is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen. Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus Engels zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren. “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Mar 2017 08:39:34
Lees meer
Debuutsingle voor Jeroen Oosterhof


De  allereerste single van de Groningse zanger Jeroen Oosterhof is een feit. Het nummer 'Op deze mooie dag' is geschreven door Kees Huizinga, Wouter Velzen en Marco Meijer. Het geheel is opgenomen in de studio van Kees Huizinga in  Zuidhorn.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Mar 2017 11:29:58
Lees meer
Bobby Prins brengt album uit met 14 accordeonparels


Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Dat is echter niet bekend bij het grote publiek. De Vlaamse zanger bracht de afgelopen jaren talloze singles en een aantal albums op de markt.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Mar 2017 11:27:24
Lees meer
Wesly Bronkhorst staat voor moeilijke keuze


Wesly Bronkhorst, die op 15 mei van dit jaar zijn 15- jarig jubileum viert in het concertgebouw van Amsterdam staat voor een moeilijke keuze. Afgelopen maanden is er in binnen en buitenland hard gewerkt aan het jubileumalbum dat binnenkort verschijnt. Op dit dubbelalbum komen twee keer vijftien nummers. Één cd met vijftien hits van de afgelopen jaren en één cd met vijftien nieuw opgenomen nummers. En juist die vijftien nieuwe tracks maken de keuze voor de nieuwe single, die nog voor het concert zal uitkomen zo moeilijk.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Mar 2017 18:38:49
Lees meer
Silvia Swart na twee jaar afwezigheid terug met nieuwe single


Na een rustige 'geniet' periode van bijna 2 jaar maakt Silvia Swart bekend afgelopen december een nieuwe single te hebben opgenomen in de studio van Terry West productions. Het nummer, 'Dan ben je van mij' is zoals we van haar gewend zijn, vlot, vrolijk, ritmisch en meezing gevoelig.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Mar 2017 18:37:15
Lees meer
De Tijdbrekers Live van 0900 t/m 22 uur
Wij zijn live te beluisteren van 09.00 uur tot 22.00 uur


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Mar 2017 18:56:27
Lees meer
Henk Stelte laat met 'Even hier' z'n gevoelige kant horen


Een kleine vier jaar geleden is het nog maar dat zanger Henk Stelte zijn debuutsingle ‘Soms tegen beter weten in’, uitbracht. Dat het deze Utrechtse volkszanger ernst is met zijn muzikale carrière blijkt onder andere uit het feit dat hij de afgelopen jaar een reeks aan singlesreleases voorschotelde aan het publiek en de media. Zo verscheen van Henk afgelopen september nog de vrolijke en dansbare track ‘Kom Je’ welke prima is opgepikt.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Feb 2017 12:27:08
Lees meer
Frank van Etten organiseert 4 uur durend programma met een lach en een traan


Op vrijdag 12 mei 2017 organiseert Frank van Etten een vier uur durend programma met een lach en een traan. Met zijn ’Zigeunerhart in Concert’ zal waarschijnlijk Zalencentrum Wieleman in Westervoort tot de laatste plek uitverkocht raken. Een groot aantal liedjes van z’n nieuwe album ‘Mijn Zigeunerhart’ zullen de revue passeren

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Feb 2017 10:13:07
Lees meer
Ronnie Ruysdael veroorzaakt 3 keer per maand een polonaise op de piste in Oostenrijk


De agenda voor Carnaval 2017 is vol. Ondertussen vliegt hij nog 3 keer deze maand naar Oostenrijk om een polonaise op de piste te veroorzaken, staat hij inmiddels weer op hele grote en mooie Festivals geboekt in de zomer (ook met zijn Rakkers!), en weten de feesttenten hem ook dit jaar weer te vinden als "Koning van de Polonaise"! Verder gaat Ronnie dit jaar mee naar alle Mega Piraten Festivals en heeft hij een nieuwe carnavalsplaat ‘Friet met Mayonaise’.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Feb 2017 10:11:33
Lees meer
Willem Jansen haalt samen met Meriam Bruggink het mooiste uit het leven'Het mooiste uit het leven' is de titel van verrassende en verfrissende nieuwe single van Willem Jansen & Meriam Bruggink. Voor Willem stond een samenwerking met Meriam Bruggink al heel lang boven aan zijn lijstje. Toen Meriam uiteindelijk ja zei om de tweede stem voor haar rekening te nemen  was dit voor de zanger uit Spijk (bijna) het mooiste uit zijn leven. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Marco Luesink, van de Evolution-Studio in Loerbeek, en heeft een hoog meezing en meedein gehalte met een knipoog naar de heerlijke Duitse schlagermuziek

 


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Feb 2017 10:09:55
Lees meer
'Linkerbeen, Rechterbeen'....nieuwe single van gelegenheidsduo Bad BrothersBosschenaren Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het populaire duo "Bad Brothers". De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen 35 jaar heel wat kwajongensstreken. Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers. Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feestduo. 25 jaar geleden kwam hun eerste single op de markt onder de naam 'Van A tot Z' met de wals medley van 1991.  In januari 2003 kwam de eerste single onder de nieLinkerbeen, Rechterbeenuwe naam "Bad Brothers" uit. 'Shake shake shake, laat je kont zien. Inmiddels zijn ze drie albums en tientallen hitsingles verder. In 2006 kwam het duo met de bijzondere singel “Bakske Koffie” die het haalde tot de Carnavalskraker van 2006 op Omroep Brabant.Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jan 2017 10:08:01
Lees meer
John West wil het succes van 2016 overtreffen


2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca, en een award vanwege meer dan 20 miljoen streams. Toch legt John West de lat voor 2017 weer een stukje hoger. De nieuwe single Wit Zwart verschijnt eind januari, en deze keer is gekozen voor een geweldige live versie ondersteund met beelden van zijn opgenomen concert. Afkomstig van zijn te verschijnen CD/DVD  Live in Concert, die op 10 maart staat gepland.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jan 2017 10:06:33
Lees meer
Zangeres Angel geeft een rondje

Zangeres Angel is allang geen onbekende meer in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Haar nieuwe single 'Rondje van mij' is nummer 5 in de reeks. Dit vrolijke nummer vertelt eigenlijk al waar het over gaat. Hoe kan het ook ander, ons café...... alle mensen passeren de revue. Zo herkennen we die man wel aan de bar, maar ook het rondje aan de bar. De gezelligheid van het café en vooralal het genieten van het leven. Het is herkenbaar en vrolijk en laat je even de dagelijkse sleur vergeten. Dit vrolijke uptempo nummer is een idee van Angel, maar gecomponeerd en geschreven door Ton Spronk. Het geheel is opgenomen in de TS soundstudio en verschijnt op het Angelsrecords label.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jan 2017 11:22:28
Lees meer
Belinda & José lanceren 'Is die slip van jou'

De nieuwe single van het gezellige 'damesduo' Belinda & José is een feit. José leidt graag een sliploos bestaan en daar heeft ze een fraai nummer over geschreven "Is die slip van jou?". Harald Queens is wederom verantwoordelijk voor de gehele productie en heeft een heerlijk polonaise sausje gegooid over dit aanstekelijke nummer zodat menig slip in de rondte zal vliegen bij de komende optredens.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jan 2017 11:21:00
Lees meer
André Pronk zoekt figuranten die van patat houden voor clipopname


Op vrijdagmiddag 3 februari 2017 wordt vanaf 16.00 uur bij Friethuys Epe, gelegen aan het Gruttersplein 2 in Epe de clip opgenomen behorend bij de nieuwe carnavalssingle 'Patat met polonaise' van André Pronk. Hij zoekt daarvoor figuranten die niet vies zijn van een patatje.

 Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jan 2017 11:19:15
Lees meer
alle dj

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 31 Dec 2016 14:01:08
Lees meer
De Dj
De Dj's van Radio De Tijdbrekers wensen all luisteraars
hele fijne feestdagen.Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Dec 2016 17:12:21
Lees meer
Fijne Feestdagen
Wij van Radio "De Tijdbrekers" wensen alle fans en luisteraars alvast hele fijne feestdagen.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Dec 2016 18:07:13
Lees meer
Hackers actief
Helaas word onze website steeds aangevallen door een paar kleine kinderen die een exploit hebben gevonden op onze site die ongeveer 15 jaar oud is en daar een gaatje in hebben gevonden blijkbaar zijn ze zo achterlijk dat ze het niet kunnen op de moderne websites dus zulke goede hackers zijn het niet om zulke oude sites aan te pakken dus zegt ons genoeg wat een lulletjes het zijn.

Deze helden die het leuk vinden oudere mensen lastig te vallen. Dj's en luisteraars die een laatste hobby hebben
en worden afgeperst met woorden van betaal ons 10 euro of we hacken je site.Helaas hebben deze lui de laatste keer wat geupload en onze index.php aangepast
Het domme van hun is dat ze een adres hebben achter gelaten en ons Host bedrijf waar de website op staat gaat nu een aanklacht indienen want het is de host die gehackt word
en dat is strafbaar.
Onze excuses voor het ongemak totdat het opgelost is.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Nov 2016 11:38:38
Lees meer
Haagse Toppers op de Pier


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 19 Oct 2016 14:17:16
Lees meer
zangeres Tineke op een andere toer


Geplaatst door: DJ John
Datum: 16 Sep 2016 11:36:11
Lees meer
Vrijkaarten voor Ammerse Piraten Feest


In 2016 viert het befaamde Ammerse Piraten Feest op grootse wijze haar tienjarig jubileum! Op zaterdag 8 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet met optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Helemaal Hollands, Power Buam, Robert Pouwels en een Surprise Act.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Sep 2016 08:24:50
Lees meer
Jan Smit overhandigt nieuw album en gouden dvd aan Ancora


Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Volendam heeft Jan Smit vanmiddag aan de groep Ancora het eerste exemplaar overhandigd van hun nieuwe album Door Weer En Wind, dat vandaag is verschenen. Aansluitend verraste Jan het driemanschap bovendien met een gouden award voor de dvd Vrij Als De Wind.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Sep 2016 16:23:07
Lees meer
'Laat me' .....nieuwe single van Menzina


Afgelopen maart lanceerde zangeres Menzina haar zwoele en zomers getinte single ‘Ik vind het best zo’. Deze twintiger uit ’s-Gravenhage brengt sinds 2011 singles op de markt. De zangeres zet vaart achter de ontwikkeling van haar zangcarrière en doet dit nu met de release van haar nieuwe single ‘Laat me’. Menzina zelf en Hans Bedeker zorgden voor de tekst en muziek van deze track die door de laatste ook is geproduceerd en wederom uitgebracht wordt door Rood-Hit-Blauw Produkties.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Sep 2016 16:20:56
Lees meer
Daisy Talens steekt 'Een kind zonder moeder' in nieuw jasje


Daisy Talens is niet alleen een druk bezig bijtje met fotosessies, tv programma's (Rad Van Fortuijn met Dré hazer Jr.) en tv series waar ze inspeelt (Celblok H), maar vooral het totaal plaatje en de X-factor zorgen voor een perfecte combinatie van haar zingen. Ze zingt nog niet zolang maar dat is niet te merken als je haar hoort. Daisy heeft een Gouden stem en dat bewijst ze ook weer met het volgende nummer & de clip die ze samen met Roy Otters Sound & Music Productions heeft uitgebracht

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Sep 2016 17:23:02
Lees meer
Tino Martin te horen als backing vocal in nieuwe single van Dries Roelvink


Geïnspireerd door de grote nazomer hit uit 1973 ‘Het is weer voor bij die mooie zomer’ van Gerard Cox is Dries in juni de studio van Hans Rusche ingedoken. Iedereen kent het weemoedige gevoel wanneer je net van vakantie terug komt en je voor het weer een jas moet aantrekken in ons koude kikkerlandje. In Spanje ontmoet Dries de Gypsy Bros bij een optreden aldaar.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Sep 2016 17:20:59
Lees meer
Nieuwe single Ray van der Heiden is getiteld 'Ciao Ciao Bambina'


Ray van der Heiden vond het weer eens tijd worden voor een nieuwe single. Deze keer is er gekozen voor een Nederlandse versie van het nummer “Ciao Ciao Bambina”. De tekst is geschreven door Bram Koning. Voor de productie en het arrangement is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Ray, die inmiddels al 11 jaar actief is als zanger, is van plan om de komende tijd veel single’s uit te brengen. Daarnaast wil hij zich op veel plekken in Nederland laten zien bij het grote publiek.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Sep 2016 07:47:40
Lees meer
Rogier Voormolen lanceert een vrolijk liedje


Rogier Voormolen heeft de single ‘Gewoon een vrolijk liedje” uitgekozen om de zomer van 2016 af te sluiten en het najaar in te luiden. Met deze nazomerse single kunnen we nog heerlijk genieten van een zeer vrolijk nummer. Na 5 jaar als vaste huiszanger In café Peter Beense gezongen te hebben en met vele optredens op dit moment in het land wordt het nu tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Sep 2016 07:45:32
Lees meer
De Nieuwe single van John West & Lange Frans Gratis

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2016 22:17:41
Lees meer
Nieuwe single van John West en Lange Frans getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’


De nieuwe single van John West en Lange Frans is getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’. De twee zijn de studio ingedoken om een bewerking te maken op ’Someone Loves You Honey’. John en Frans zijn gevraagd om een nummer te schrijven speciaal voor de zomercampagne ’The Best Catch of the Summer’ van het bekend merk John West. Je weet wel.. Van die blikjes zalm, tonijn ed. De blikjes werden voorheen vaak gekoppeld aan de single ‘Jouw Blik’ van de zanger. De clip zal op 22 augustus op Youtube te vinden zijn.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2016 15:47:09
Lees meer
Zangeres Tineke maakt nieuwe start

Geplaatst door: DJ John
Datum: 09 Aug 2016 17:10:33
Lees meer
Isabella Smit en Jeroen Stevens hopen met crowdfunding droom uit te laten komen


Alles is in werking gesteld. Isabella Smit en Jeroen Stevens vragen om hulp, uw hulp. Het tweetal heeft elkaar in januari 2015 leren kennen, maar Jeroen kende Isabella al van het programma Utopia. Ze deed een uitspraak en dat sprak Jeroen meteen aan en hij wilde graag met haar in contact komen. Dit leek in eerste instantie onmogelijk, maar niets was minder waar. Tijdens het organiseren van een benefietconcert voor Lucky Joe, werd Jeroen aangesproken door veel mensen. "Als jij Isabella echt zo leuk vind, waarom vraag je haar dan niet?".

Geplaatst door: DJ John
Datum: 30 Jul 2016 10:25:50
Lees meer
Dana Winner doet goede zaken in België


Dana Winner is genomineerd voor de Vlaamse Radio 2 Zomerhit 2016. Naast dé Zomerhit 2016 worden op zondag 21 augustus nog 6 andere awards uitgereikt. Dana Winner werd genomineerd voor twee van deze awards en is hier uiteraard heel blij mee. In de categorie “Beste zangeres” is Vlaamse schone genomineerd samen met Laura Tesoro, Emma Bale en Natalia. Ook in de categorie “Beste Nederlandstalige lied” werd Dana genomineerd. Samen met 9 andere artiesten doet Dana mee voor winst in deze categorie.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 29 Jul 2016 07:50:24
Lees meer
Robbie te Pas kiest voor een cover van


De Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafe's, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 29 Jul 2016 07:48:24
Lees meer
Muzikale droom voor Patrick Gerets uitgekomen


Patrick Gerets, de gezellige volkszanger uit Limburg kan zijn geluk niet op! Onlangs nam hij zijn nieuwe single én een duet met Frank van Etten op! Patrick Gerets presenteert deze Zomer zijn compleet nieuwe single ‘Ik Kan Geen Dag Zonder Jou’! Een vrolijke up tempo en gezellige single die is geschreven en opgenomen door Mario Veltman. Net als de voorgaande singles brengt Platenmaatschappij Zebra Music deze landelijk uit. In de videoclip die opgenomen is ter promotie van de single, laat Patrick Gerets de mooiste plekken van Maastricht zien. En… er is meer! Extra bijzonder is track twee: een duet met volkszanger Frank van Etten!

Geplaatst door: DJ John
Datum: 28 Jul 2016 11:36:14
Lees meer
Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten


Volkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren.De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek. Het had een relaxed momentje moeten zijn met een bomvol weekend voor de deur. De drukbezette zanger Frank van Etten was onderweg naar Helmond voor een welness-bezoekje.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 28 Jul 2016 11:34:24
Lees meer
Raymond Smit kiest voor up-tempo single.


Na twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven. Uit de goede samenwerking tussen van Etten en Raymond Smit is het swingende nummer ‘Leef’ ontstaan.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 25 Jul 2016 14:51:50
Lees meer
Lieke van


Een maand geleden plaatste de 17-jarige Lieke van 't Veer een stukje van Yes-R zijn hitsingle 'Uit elkaar' op Facebook. Toen Yes-R geattendeerd werd op Lieke haar versie van 'Uit elkaar' was hij flabbergasted: " Kippenvel wanneer supertalent Lieke mijn klassieker Uit elkaar covert" was zijn reactie toen hij het filmpje deelde op zijn sociale media. De cover is opnieuw door Lieke opgenomen onder het toeziend oog van Yes-R en is vandaag uitgebracht.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 25 Jul 2016 14:50:04
Lees meer
ROB RONALDS – “LA FIESTA LOCA


Rob Ronalds is precies op tijd met zijn zomersingle, met La Fiesta Loca waan je je op tropische stranden.

Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 Jul 2016 19:09:35
Lees meer
Patrick van den Corput geeft vrolijke draai aanOude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger. “Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt de Brabantse zanger uit. 

 

Naast ‘Blijf bij mij’ heeft hij ook ‘Jan Klaassen’, ‘Foxy Foxtrot’, ‘Honkie Tonkie Pianissie’ en ‘Engelen bestaan niet’ bewerkt. “Het is een beetje mijn identiteit in de muziek geworden en dat zet ik graag door.”, aldus Patrick. Naast dat hij het leuk vindt om met de hits van toen te werken, is het voor het publiek ook leuk dat ze alles uit volle borst mee kunnen zingen. Meer info over Patrick is te vinden op z'n Facebookpagna.


Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 Jul 2016 18:57:53
Lees meer
'Gescheurde jeans',...eerste solosingle van Tesca DijkstraTesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans”. Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen.

 

Dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw.  Een heerlijk zomers nummer met een mooie clip en een prachtige zangeres, dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.


Geplaatst door:
Datum: 23 Jul 2016 18:55:15
Lees meer
miljoenen deal op stapel voor adele


Geplaatst door: DJ John
Datum: 23 May 2016 09:55:11
Lees meer
Hiep Hiep Hoera ons radiostation bestaat 5 jaar


Geplaatst door:
Datum: 24 Feb 2016 08:12:50
Lees meer
Dolly Dots toch weer op het podium


Geplaatst door:
Datum: 26 Jan 2016 08:07:40
Lees meer