Jeffrey Lake zingt voor zijn overleden oma


Jeffrey Lake heeft  vrijdag in de HD Soundstudio te Den Haag een nummer ingezongen ter nagedachtenis van zijn afgelopen week overleden oma. Het was een zeer emotionele opnamedag voor Jeffrey tijdens het inzingen. Jody Koewe heeft zowel de tekst en de muziek geschreven net als zijn single "Alleen Nog Maar Jou" die momenteel loopt.  In 2012 heeft Jeffrey het nummer "Zonder Jou" door Frank van Etten geschreven, opgenomen voor zijn overleden tante. Hij hoefde daarom niet langer na te denken om voor zijn oma hetzelfde te doen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Aug 2015 08:13:25
Lees meer
Made in Holland...22 augustus wederom in Wassenaar

 

Voor de zevende keer komt de 'Made in Holland Zomereditie' weer naar strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar. Op zaterdag 22 augustus zal vanaf 13.00 uur het feest weer los barsten. Ook dit keer gaat het weer een spektakel worden, met optredens van onder andere toppers als: Grad Damen, Dean Saunders, Alessandro, Laura Fischer, Lorenzo en Jeronimo zal het weer gezellig druk worden op het terras.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Aug 2015 08:11:14
Lees meer
Eerste eigen single voor Glenn van Dooren


Als voetballer won Glenn van Dooren regelmatig, maar in Bloed, Zweet & tranen was hij reeds voor de finale uitgeschakeld. Toch overwint Glenn van Dooren liever met zingen. Het is dus tijd voor de eerste eigen single van Glenn van Dooren met de originele vraag: “Of hou je van bier?”. Het eerste resultaat van Glenn’s samenwerking met Studio Frank van Etten. Het 21-jarige talent uit Helmond deed dus net als Frank van Etten mee met het muziekprogramma Bloed, Zweet en Tranen van SBS 6

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 12 Aug 2015 07:53:33
Lees meer
Hein Simons viert woensdag 12 augustus z'n 60 ste verjaardag


Op woensdag 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Zijn eerste single ‘Mama’ stond in 1967 hoog in de top 40. Wereldwijd verkocht hij 60 miljoen geluidsdragers. De teller stond aanvankelijk op 48 miljoen verkochte geluidsdragers, maar bij het wegvallen van de muur bleek dat er ook in het Oostblok ook nog eens dertien miljoen zijn verkocht. "We kunnen dus gerust stellen dat er samen met André Rieu, geen Nederlandse artiest zo succesvol is geweest als Hein Simons", vertelt Jan Zwarteveen van Jazmusic.nl .

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 11 Aug 2015 07:46:23
Lees meer
Een zon die nooit verdwijnt...nieuwe single van Dirk Daené


De nieuwe single van  Dirk Daené, getiteld "Een zon die nooit verdwijnt" is een zomers nummer dat over de warmte in een relatie gaat. De lyrische tekst is gemaakt door tekstschrijver Jos Van Meer. De productie is in handen van Dirk Daené en het arrangement is van Jean-Pierre Kerkhofs van "Art Sound Studio", Wendy D'Joos zorgde op haar beurt voor de backings. Dirk is geboren in Deurne op 31 oktober 1968 als Dirk Schurmans. De ouders van Dirk kunnen meepraten over muziek als rode draad bij Dirk.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2015 09:19:46
Lees meer
ELZ BAKKER & ROB VAN DAAL – JE KUSTE VOOR TWEE


Het is zo’n vraag die nogal eens gesteld wordt bij interviews; “Met wie zou je nog wel eens een duet willen opnemen”? Nou, wij hadden de combinatie Bakker/Van Daal niet zo snel bedacht maar middels ‘Je kuste voor twee’ (in de verleden tijd inderdaad) heeft dit tweetal nu een duetsingle uit.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Aug 2015 08:55:40
Lees meer
DJANGO WAGNER - DAAR ZIJN VADERS VOORBriljant..!

Django Wagner zingt met ‘Daar Zijn Vaders Voor’ een ode aan alle vaders, maar vooral aan zijn eigen vader. In de videoclip komt een keur aan bekende en onbekende vaders voorbij, inclusief Django's eigen vader. Voor zo’n ode hoef je je uiteraard niet te beperken tot de vaderdag-periode.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Aug 2015 13:46:40
Lees meer
Double Orange scoort met hun debuutsingle


Als je de foto van de hoes ziet herken je Sjonnie & Anita. Onlang zijn ze verder gegaan onder naam Double Orange. Ze hebben deze nieuwe naam gekozen omdat het repertoire sinds 2015 internationaal is geworden. Niet meer alleen het Nederlandstalig maar tijdens de vele optredens die het duo in eigen land en België heeft ook Engelstalig. En daarbij niet alleen de klassiekers maar ook de country vergeten ze niet. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken hebben ze gekozen om een Nederlandstalig nummer uit te brengen.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 08 Aug 2015 20:21:15
Lees meer
ROBERT PATER - HELENAWaken voor overkill..!?

Frank te Hennepe schreef ‘Helena’ en verzorgde tevens de compositie van de nieuwe single van Robert Pater. De zanger uit het oosten van ons land pakte met zijn vorige single ‘Een Roos In De Morgen’ de HHF-Kanjerschijf en kreeg mede hierdoor ook een notering in de HHF-TOP40.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Aug 2015 12:18:23
Lees meer
Nieuwe single en platenlabel voor Henk Dissel


Henk Dissel, in 2014 uitgeroepen tot Grootste Talent door BumaNL,  brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Stap voor Stap’ uit.  Met de release van deze single mogen de fans een knaller van een zomerhit verwachten. Met de single ‘Stap voor Stap’ breekt er een nieuwe periode aan voor Henk.  Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a Jan Smit mede-eigenaar van is.  Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track. VoSound vertegenwoordigt naast Henk Dissel en Jan Smit ook Monique Smit,  George Baker, Jan Keizer en Anny Schilder. Ook de succesvolle ‘2 Kleine Kleutertjes’ reeks is een Vosound product.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Aug 2015 11:49:24
Lees meer
Lissa Lewis’ platendebuut: geen sprong in het duister!Lissa Lewis is al een hele poos met muziek bezig.  Ze groeide op in een muzikaal gezin en studeerde onlangs af als leerkracht muzikale opvoeding.  Maar er is meer: Lissa timmert sinds vorig jaar stevig aan haar carrière en kan ondertussen terugblikken op een aantal sterk scorende singles! Binnenkort ligt haar debuutplaat in de winkels en wat ons betreft is dat géén sprong in het duister.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Aug 2015 16:16:47
Lees meer
Troubadour Loek zeilt mee op Sail Amsterdam


Troubadour Loek uit Heerhugowaard zeilt mee op de wind van de Sail-Amsterdamkoorts  die de komend weken uitbarst in Noord-Holland met zijn lied Sail Amsterdam. Dit  is een door hem geschreven nieuw Shanty / Zeemanslied over het V.O.C. Schip de Amsterdam en een Oude Zeeman die er weemoedig van droomt om met dit schip nog eens de wereldzeeën te bevaren. Om zo samen toch nog eens van hun vastgeroeste ankerplaats weg te komen. Maar ja dat schip ligt daar zo vast als een huis. Toch komt daar nog hulp uit onverwachte hoek en worden de smeekbeden gehoord door andere schepen en zeelieden op zee. Deze komen allemaal op een afgesproken (Sail) dag naar  Amsterdam  om de Amsterdam een hart onder de riem te steken.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Aug 2015 08:57:27
Lees meer
Monique Smit bevallen van zoonOnze eigen Monique is dit weekend bevallen van een zoon. Het jongetje heet Noah. Moeder en zoon maken het goed.

Het is het eerste kind van Monique en haar vriend Martijn. Martijn heeft ook nog een zoon uit een vorige relatie, Milan. Hij is vast dol op zijn nieuwe broertje!

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 06 Aug 2015 08:55:12
Lees meer
Frans Duijts en Julia Zahra winnaars beste zangers van Nederland


Zaterdagavond was de laatste aflevering van het 8e seizoen van 'De Beste Zangers van Nederland' te zien bij AVROTROS. Deze aflevering, bekeken door ruim 1,2 miljoen kijkers, stond in het teken van Lange Frans. Tielenaar Frans Duijts studeerde voor deze aflevering 'Zing voor me' in voor de rapper en won daarmee niet alleen deze aflevering, maar is ook samen met Julia Zahra de winnaar van het populaire tv-programma.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 05 Aug 2015 21:14:15
Lees meer
Zomer van 2015 vooralsnog zonder zomerhit


De zomer van 2015 heeft nog geen duidelijke zomerhit opgeleverd. Voor het eerst in jaren is er deze zomer geen nummer dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat blijkt uit de tussenstand van de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met de populairste zomerhits ooit gemaakt. “Er zijn wel nummers van dit jaar die punten krijgen, maar een echte uitschieter zit daar nog niet bij”, vertelt Martijn de Lange, initiatiefnemer van de hitlijst. “Niet alleen wat het weer betreft is het dus een slechte zomer.” In de stand kan nog verandering komen: er kan nog een maand gestemd worden op de site van de Zomerse 50, www.zomerse50.nl. Op 17 augustus wordt de einduitslag bekend.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Aug 2015 10:03:29
Lees meer
Henk Damen speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda


Zangeres Colinda heeft Henk Damen weten te strikken om als tegenspeler/ partner te figureren in de clip van haar nieuwe single ‘Hield jij van mij of van mijn centen. “Ik had er al  vaker met Henk over gehad, maar het is er nooit van gekomen. Een tijdje geleden kwam ik hem tegen en vertelde dat ik een leuk liedje had liggen en nog iemand zocht voor een rol in de clip”, vertelt Colinda.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 04 Aug 2015 09:58:51
Lees meer
TINA TRUCKER – TRUCK DRIVIN’ GIRL
Single & Snack in de vorm van autoband..!

Tina Trucker heeft 26 juli jl. haar nieuwe single ‘Truck Drivin’ Girl ten gehore gebracht tijdens een optreden op het Truckstar Festival in Assen. De zangeres is na haar val in 2014, een operatie en revalidatie van één jaar ten gevolge, nu dus weer terug en treedt ook weer volop op


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 02 Aug 2015 09:52:04
Lees meer
Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor bijzonder duet


Het is alweer even geleden dat Sam Knoop uit kwam met zijn singels "Sta eens Stil", welke hij voor zijn moeder schreef en "Leef je nu" waarin hij zijn band voorstelde. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om een bijzondere samenwerking aan te gaan met de IJslandse zanger Baddi Hall. Laatstgenoemde zal in Nederland niet snel herkend worden maar in IJsland en Scandinavië wordt Baddi gelijk herkend als frontman van de band 'Jeff Who?'. Deze band heeft wekenlang op 1 gestaan met de hit 'Barfly' en hebben als hoogtepunt van hun carrière mogen toeren met de Britse Rockband 'Franz Ferdinand'. Momenteel is Baddi bezig aan een soloalbum met de mannen van Sigur Ros, ook geen kleine naam in de muziekwereld.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 02 Aug 2015 09:32:39
Lees meer
Zangeres Lynn Anderson overleden

Even wat ander nieuws niet uit Nederland maar toch de aandacht waard.

De Amerikaanse zangeres Lynn Anderson is op 67-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Nashville, Tennessee. Ze had longontsteking gekregen na een reis naar Italië. Dat heeft haar familie in een verklaring laten weten. Lynn was vooral bekend van de hit I Never Promised You a Rose Garden, uit 1970. Ze ontving er een Grammy Award voor.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Aug 2015 13:41:27
Lees meer
Nieuwe single voor Eveline Cannoot


De zesde single voor Eveline Cannoot is een feit. De dame die 10 jaar geleden te zien was in het VTM-programma Star Academy is ondertussen geen onbekende meer in de muziekwereld. Haar nieuwe single "Kom dan bij me" klinkt heel fris in de oren en gaat inhoudelijk over het gemis van een dierbare. De videoclip en zal vanaf deze week te zien zijn op Ment tv, Anne, TV Oranje , YouTube, Facebook en andere Social media.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Aug 2015 10:03:00
Lees meer
Johannes Wolters lanceert Mag het dan zo zijn


“Mag het dan zo zijn”
is de titel van Johannes Wolters' nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt. Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.” “Toen wist ik gelijk wat de belangrijkste tekstregel zou worden”, vult Willie aan. “Mag het dan zo zijn, dat het een keer meezit”.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 01 Aug 2015 09:59:12
Lees meer
Wallpaper voor de liefhebbers


Voor de liefhebbers een knutsel gemaakt
De Fullversion kan je hier pakken


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 31 Jul 2015 08:28:44
Lees meer
Mieke & Luc Van Meeuwen lanceren Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou


Het is 1961 als Eddie Hodges wereldwijd een enorme hit scoort met "I'm gonna knock on you door". Dit aanstekelijke lied is getransformeerd tot het duet "Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou" van Mieke en Luc van Meeuwen. De single is nog maar enkele dagen op de markt en verschijnrt zowel in Nederland als in Vlaanderen in de meeste draailijsten op de radio.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 29 Jul 2015 12:09:55
Lees meer
Alle liedjes van Jettie Pallettie nu op Dubbeldik Feest in de Tent + alle Toeters & Bellen


Na het plotseling overlijden van platenbaas Rob Peters ( Captain Rob Records) viel Jettie Pallettie wel even in een groot gat. “Jarenlang heb ik heel prettig met Rob samengewerkt en dankzij hem ben ik geworden wie ik ben. Hij was naast mijn platenbaas ook een zeer goede vriend. Ik heb er een behoorlijke nasleep van gehad en nog steeds mis ik Rob elke dag”, vertelt het feestfenomeen Jettie Pallettie.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 28 Jul 2015 06:50:05
Lees meer
Django Wagner interviewKort interview van Sterren.nl met Django Wagner
Het nieuwe album van Django Wagner heet: Mijn muziek, mijn passie en kreeg deze uitgereikt door Sterren.nl hoofdredacteur Daniel Dekker.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jul 2015 10:22:15
Lees meer
Gerard Joling iedereen doet 'tRobert Long doet ’t nog steeds..!

In hartje Amsterdam waar binnenkort de traditionele Gaypride weer zal plaatsvinden, nam Gerard Joling de videoclip op voor een single die bijna iedereen al kent; ‘Iedereen Doet ‘t’ van wijlen Robert Long is door de diva onder De Toppers in een nieuw jasje gestoken.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jul 2015 08:11:20
Lees meer
Topartiesten bij VestingPop Coevorden


Vrijdag 11 en zaterdag 12 september staat het Drentse stadje Coevorden in het teken van VestingPop. Op vrijdagavond gaat het festival van start met muziek van Nederlandse bodem. Topper Jeroen van der Boom trapt af met zijn band. Na een performance van ‘piratenkoning’ Jannes treden de Memphis Maniacs op met een spectaculaire show. Op zaterdagavond gaat het feest verder met de populaire Nielson, de symfonische metalband Within Temptation en het jubilerende DI-RECT.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 27 Jul 2015 07:49:08
Lees meer
John West heeft iets met het getal 13


De populariteit van John West wordt met de dag groter. Naast optredens in Nederland is hij met grote regelmaat te zien op podia in Italië en Spanje. Ondertussen is de uit Den Haag afkomstige zanger bezig met opnames van een aantal nieuwe nummers voor z’n aanstaande album “Jouw Glimlach”. Deze vinden plaats bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 26 Jul 2015 11:55:23
Lees meer
DJEisen:
* Je bent goed verstaanbaar en spreekt goed Nederlands.
* Je bent in het bezit van vele tracks. (NL, Duits, Engels etc.)
* Je hebt een stabiele internet verbinding.
* Je wilt je inzetten voor een goed teamverband.
* Je hebt een (thuis)studio waar je je programma kan maken.

Wat krijg je van ons:
* Een sterk team met gemotiveerde medewerkers!
* Goede MP3's als je ze nodig hebt. Leuk voor je verzameling!
* Het legaal uitzenden op internet.

Zie jij het zitten om ons team te komen versterken?
Meld je dan aan bij
Dj John of Dj Zwervermann


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 21:36:45
Lees meer
Jeffrey Heesen brengt nieuwe single uit "De wereld is van ons"Een prooi voor ’t leven..!

‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’, de single die verscheen na zijn zo succesvolle deelname aan BZ&T was het meteen raak. Tot twee keer toe steeg het nummer bijv. naar de bovenste positie van de HHF-TOP40. De lat ligt dus hoog voor Jeffrey Heesen die nu met ‘De Wereld Is Van Ons’ komt als opvolger.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 07:53:53
Lees meer
Cornel in duet met Trafassi


Dj Frans van www.djfransentertainment.com heeft zanger Cornel en Trafassi op het idee gebracht om samen een gezellige zomerse duet op te nemen. “Ik heb al een paar keer met Trafassi gewerkt en hou van z’n muziek. Er is ook wel een klik tussen mij en Trafassi, vandaar dat ik er ook niet lang over heb nagedacht”, vertelt Cornel.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 23 Jul 2015 07:47:03
Lees meer
Zangeres Rosita heeft 2 nummers voor De Tijdbrekers geschreven


Zangeres Rosita heeft 2 vlotte nummers geschreven
voor Radio De Tijdbrekers.
Het eerste nummer heet "Radio De Tijdbrekers"
en het 2de nummer heet "Hup Faldera"
Allebei 2 snelle nummers en helemaal in ons straatje
gezellige muziek en volop sfeer
De cd is te koop bij ons voor 5 € + verzendkosten
maar is ook te downloaden op de bekende download sites.Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:45:08
Lees meer
Davey van der Sluis komt met een nieuwe feestknallerDe 23 jarige Davey van der sluis afkomstig uit Emmen die u wellicht nog zult kennen van het TV programma Bloed Zweet en Tranen komt met een geweldige comeback. Overdag is Davey werkzaam bij defensie wat er voor gezorgd heeft dat hij door de drukte op de werkvloer niet meer toegekomen is aan een nieuwe single. .

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:17:24
Lees meer
Videoclip single Gries van Normaal en Rowwen Hèze gelanceerd


Na de enthousiaste reacties op de eerste gezamenlijke single Gries hebben de mannen van Normaal en Rowwen Hèze een videoclip opgenomen. De clip Gries is in de beide stamkroegen van de bands geschoten in Hummelo en America.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 22 Jul 2015 08:11:37
Lees meer
Johan Heeren bezig met opnames nieuwe single


Johan Heeren is op dit moment in de studio bezig met een gloednieuwe track; “een supertrendy singel met enorme hitpotentie”. Hij zit al 15 jaar in het vak als zanger en maakte al vele aiplay-hits zoals; “Viva Mexico”, “Ik droom elke nacht van jou”, Sheilla, e.v.a. Momenteel werkt hij wederom samen met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer aan een heerlijke nieuwe single waarvoor de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jul 2015 07:15:56
Lees meer
Nieuwe single van Pierre Kleinjans


Van jongs af aan is Pierre  Kleinjans bezig met muziek. De Rotterdammer is een gevoelsmens en een gepassioneerde zanger. Na het eerste album, ‘Veelzijdig’ (2009) is Pierre samen met de producent George Konings zijn eigen sound gaan ontwikkelen, waaruit al vele singles zijn voortgekomen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 21 Jul 2015 07:13:54
Lees meer
Clown Jopie & Tante Angelique nieuwe single 4 dagen feest


Van Clown Jopie & Tante Angelique is een nieuwe single verschenen met de titel 4 dagen feest. Multidisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 11:54:20
Lees meer
Lindsay – Het mooiste meisjeIn augustus brengt de Vlaamse Lindsay weer eens een album uit dat de titel ‘Dichtbij’ zal dragen. Op single is nu ‘Het mooiste meisje’ uitgebracht als opvolger van haar succesvolle duet ‘Duizend en één nacht’ met Jan Smit dat overigens een flinke notering in de HHF-TOP40 opleverde. 

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 08:14:41
Lees meer
Michael Humble lanceert nieuwe single...Hij had je vader kunnen zijn


Een geweldige nieuwe single met een uptempo beat en een zeer aansprekende tekst voor Michael Humble! Zanger Michael Humble bracht afgelopen jaar eerder al twee solo singles uit, die veel airplay hebben gekregen op de grote en kleine radio stations in nederland en België. Met respectievelijk de nummers “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” en “Lola” is hij een nieuwe muzikale weg ingeslagen die goed aanslaat bij het publiek. Ook werd hij eerder dit jaar ook gevraagt om de leadvocals in te zingen voor “het Plutzkelied”, het mascottelied van de PLUS Lutz in Tilburg. Het gaat dus voor de wind met de vrolijke zanger uit Brabant die opnieuw van zich laat horen.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 20 Jul 2015 08:11:17
Lees meer
Radio De Tijdbrekers ZomerMix 2015


Nu de zomer zich weer laat zien hebben wij een compilatie gemaakt van de laatste nieuwe hitjes allemaal in 1 Zomermix een heerlijk uurtje voor in de auto , boot of bbq
Wil jij hem ook hebben vraag de mix dan aan bij 1 van onze Dj's


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 18 Jul 2015 16:44:10
Lees meer
TWEEDE STERRENFONDS ZOMERFEEST VOOR 2000 GASTEN EEN SUCCES


Zo'n 2.000 gasten, ernstig zieke kinderen uit heel Nederland samen met het gezin, zagen tijdens het Sterrenfonds Zomerfeest hoe Frans Bauer optrad als brievenbus tijdens het optreden van VOF De Kunst. Op het terrein van de Rijnweek in Rhenen trad niet alleen VOF De Kunst op, ook Stad & Land, De Havenzangers 2.0, Jelle B en Wolter Kroes zorgden voor een muzikaal feest voor deze speciale gasten.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Jul 2015 12:13:59
Lees meer
Grad Damen vaart andere koers met nieuwe single Van de avond maken wij een Fiesta


Bij het horen van de nieuwe single van Grad Damen,  getiteld  “Van de avond maken wij een Fiesta” kan het zijn je denkt….dat nummer ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Een kleine 10 jaar geleden stond deze titel op een album van Frans Bauer en zong hij dit ooit samen tijdens een van de concerten, met de Queen of the Latino Belle Perez. Al was het toen de ‘Nacht’ waar het Fiesta plaatsvond en Grad laat het feest eerder beginnen namelijk ‘s Avonds. “Dat komt omdat de klemtonen anders zijn in deze stijl. Voor de rest is de tekst hetzelfde gebleven”, vertelt Grad.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 17 Jul 2015 07:50:37
Lees meer
Nieuwe single van Rein Mercha en Henk DamenGeplaatst door: djjohn
Datum: 16 Jul 2015 06:37:24
Lees meer
Samenwerking van Tom Haver en Jeroen Niessink levert wederom zomerhit op


Al 4 jaar werkt Tom Haver samen met producer Jeroen Niessink. Dat heeft al diverse successen met zich meegebracht waaronder het in 2012 gelanceerde lied “Samen Vanavond”, een cover van de wereldwijde hit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló.  Het nieuwe paradepaardje van de 39 jarige zanger uit Callantsoog is het zomerse nummer “Blijf Vannacht bij mij”.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 15 Jul 2015 06:51:11
Lees meer
Henk Bernard nieuw op 1 in Album HitlijstHet vijfde album van Henk Bernard getiteld ‘Liefde Is Leven’ komt een week na de release nieuw binnen in de GFK Album Charts op nr. 1. Zaterdag jl. werd het album gepresenteerd voor 1.500 dol enthousiaste fans die getuige waren van de première van het album. De voorloper van het Album was de eerder dit jaar uitgebrachte verrassende ballad ‘Mama’ , welke een heel gevoelige kant van de sympathieke Brabantse zanger laat zien. Zijn huidige hitsingle ‘Wees Nou ’s Lief’ is op alle Nederlandstalige radiostations tip of z.g. ’schijf’ geworden.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 14 Jul 2015 16:06:04
Lees meer
Nieuwe single voor Michiel Ruijter


"Leun op mij "
is de titel van de nieuwe single van Michiel Ruijter. Het originele lied van Ruth Jacott is, in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga) , in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat.. Michiel is geboren en getogen in het Utrechtse dorpje Harmelen. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat hij een grote voorliefde had voor Nederlandstalige muziek. Steeds vaker werd hij gevraagd om op feestjes ‘even een stukje te zingen’. Zijn kwaliteit om van ieder optreden een feestje te maken, viel toen al op.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Jul 2015 07:13:13
Lees meer
Donny van der Roest en Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle


Donny van der Roest & Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle met de titel ‘Love Me Baby’De door Jeffrey Heessen geschreven singel wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music. Beide heren die al jaren succesvol werken aan hun solocarrière komen elkaar regelmatig tegen bij optredens in het land. Hun vriendschap resulteert tot de release van een wel heel zomers, ritmisch en hitgevoelige track. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman en gaat de aankomende periode de kroegen, stranden en overige uitgaansgelegenheden van Nederland muzikaal gek maken

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 10 Jul 2015 07:09:43
Lees meer
Marco Meesters Drink rode wijn in een nieuw jasje


Marco Meesters heeft al heel wat nummers geschreven voor artiesten. Het laatste jaar, anderhalf jaar is hij een andere weg ingeslagen om zijn al langdurige muzikale route, namelijk zelf zingen. “Ik ben me serieus bezig gaan houden met zingen en met succes, want ik wil eigenlijk niets liever. Het podium trekt me wel. Ik vind het leuk om te doen. Op 15 juli wordt mijn nieuwe single gelanceerd bij het label Rood, Hit. Blauw van Ronald Visch en ik kan eigenlijk niet wachten totdat het zover is”.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 Jul 2015 09:10:28
Lees meer
Samantha Steenwijk proost met vrienden“Proost op het leven” is de titel van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Hiervoor heeft het team achter haar echt alles uit de kast gehaald en iedereen is zeer tevreden over het eindproduct. “De reacties die ik er op krijg zijn geweldig” vertelt Samantha.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 17:30:54
Lees meer
Silvana van Deursen heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vannacht fiësta


De 18-jarige Silvana van Deursen uit Stamproy (gelegen tussen Weert en Roermond, bracht eerder dit jaar haar eerste single ‘Jouw Lach’ op de markt. HHF was nogal kritisch destijds en besloot geen recensie te plaatsen. Haar tweede single is getiteld ‘Vannacht Fiesta’.

Geplaatst door: Senseless070
Datum: 07 Jul 2015 14:39:14
Lees meer